Pungescu va prezinta avantajele pungilor compostabile

Pungile compostabile pungescu– avantaje pentru companii, grija pentru mediu

Un subiect extrem de discutat în raport cu mediul inconjurator este reprezentat de pungile de plastic. Ele reprezinta o adevarata provocare mai ales pentru companiile din domeniul retail. Folosirea lor este vitala însa este clar ca afecteaza mediul. Ce solutie exista? Una care raspunde atat nevoilor comerciale cat si de protectie a mediului: colaborarea cu o fabrica ce produce pungi compostabile personalizabile.

Ce sunt pungile compostabile?

Pungile componstabile sunt acele pungi biodegradabile ce au la baza 100% materiale prime din plante (trestie de zahar, amidon de porumb sau orez), care se descompun foarte repede atunci cand au suficienta caldura. Din ele rezulta dioxid de carbon, apa, compusi anorganici si biomasa, fara a mai lasa in urma compusi toxici. Suna bine, nu? In plus, ele pot fi personalizate. In acest mod, aduc avantaje multiple companiilor, fara a fi daunatoare mediului inconjurator.

Ce avantaje aduc ele companiilor?

De ce ar trebui sa opteze o companie pentru folosirea de pungi compostabile? Ele reprezinta un foarte bun instrument de promovare ce contribuie la cresterea vizibiltatii unui brand, la conturarea imaginii acestuia si implicit la maximizarea cifrei de afaceri. In fond, acesta este obiectivul oricarei companii, nu?

pungescu bio

Folosirea de pungi compostabile personalizate ajuta la cresterea vizibilitatii brand-ului

Intr-adevar, folosirea de pungi compostabile personalizate nu este doar o necesitate logistica ci si un foarte util instrument de marketing. Cu cat o companie foloseste mai multe modalitati de promovare, cu atat mesajul sau ajunge mai rapid, la o gama cat mai larga de oameni. In cadrul graficii pot fi incluse elemente importante de branding precum logo, culori specifice, un anumit mesaj si informatii de contact (adresa de e-mail, numar de telefon, adresa paginii web).

In acest mod, o punga compostabila personalizate functioneaza precum un agent de vanzari: comunica tuturor celor pe care ii intalneste informatii relevante despre compania pe care o reprezinta. Nu necesita salariu iar costul ei de productie este aproape insesizabil. Iar daca ne gandim ca este si reutilizabila, numarul de persoane care ajung sa o vada este relevant.

Prin urmare, se poate spune ca este un instrument de promovare cu buget minim si impact maxim

Pungile compostabile personalizare contribuie la conturarea identitatii brand-ului

Cum recunoastem o persoana? Dupa nume, fizionomie, culoarea ochilor, a parului si asa mai departe. Cum recunoastem o companie? Dupa logo, culoare distincta, motto, slogan, personaj specific. In momentul in care o companie alege sa foloseasca si sa ofere clientilor sai pungi compostabile personalizate, de fapt alege sa contureze in mintea acestora o imagine unica. Culoarea distincta, marimea si designul personalizat sunt elemente ce pun in valoare identitatea brandului companiei respective.

Iar colaborarea cu o fabrica ce produce aceste pungi este o alege optima datorita nivelului ridicat de personalizare pe care aceasta il ofera. De ce ar alege o companie sa se piarda in marea masa a firmelor de profil cand se poate diferentia si beneficia de un avantaj competitiv, cu costuri reduse?

O companie de top are grija de mediul inconjurator si de clientii sai

Un studiu realizat recent in mai multe tari din Europa si in America a scos in evidenta faptul ca 63% din oameni considera ca numai companiile dezvoltate sau de top pot folosi si oferi produse personalizate precum pungi compostabile personalizate. In plus, prefera sa cumpere de la acele companii care au grija de mediul inconjurator, simtind ca in acest fel contribuie si ei, chiar daca indirect.

Exista numeroase campanii de informare care arata ca folosirea de pungi compostabile contribuie la diminuarea emisiilor de dioxid de carbon, neeliberarea de compusi daunatori dupa descopunere si consumarea unei cantitati mai mici de energie in procesul de fabricatie.

Luand in calcul aceste trei aspecte importante, alegerea folosirii de pungi compostabile personalizate este una perfecta pentru o companie care intelege ca investitia in imagine se regaseste intr-un volum mai mare de vanzari. Astfel, se poate spune ca ele reprezinta un bun instrument de marketing care, in schimbul unor costuri reduse, asigura companiilor numeroase beneficii.

(la final, daca se permite)

Noi, echipa Pungescu, lucram zi de zi pentru o oferi companiilor pungi personalizate, 100% biodegradabile si compostabile, in concordanta cu legislatia in vigoare. Pentru ca ne dorim sa raspundem nevoilor tuturor partenerilor asiguram timp minim de executie, grafica, mostre si transport gratuit. Pungescu – prietenul mediului, ajutorul companiilor.

Shopping Cart
Scroll to Top