Dacă sunteți pasionat de afaceri și sunteți în căutarea unei oportunități de a vă dezvolta propria afacere, atunci sunteți la locul potrivit!

 

Suntem în căutarea de parteneri noi care să se alăture echipei noastre și să contribuie la misiunea noastră de a aduce produse de calitate în casele și viețile oamenilor din întreaga lume.

Pungescu este producător de pungi eco, biodegradabile și compostabile. Produsele noastre sunt certificate OK compost de TUV Austria și sunt 100% biodegradabile conform standardului UE 13432. Acestea aduc numeroase avantaje pentru mediul înconjurător și ajută la protejarea planetei noastre.

Ca partener al Pungescu, veți avea acces la produse eco de calitate superioară, care sunt conforme cu standardele de mediu cele mai exigente.

În plus, puteți fi sigur că produsele noastre sunt fiabile și de înaltă calitate, datorită selecției atente a producătorilor noștri.

De asemenea, veți avea la dispoziție o gamă largă de produse și servicii de înaltă calitate, precum și suportul constant al echipei noastre de suport pentru clienți și a echipei de vânzări. Vă vom oferi, de asemenea, resurse de marketing și de promovare pentru a vă ajuta să vă dezvoltați afacerea și să vă creșteți veniturile.

Să fii revânzător Pungescu vine cu numeroase beneficii, fără mofturi:

 

 • Produse eco de calitate superioară
  Pungescu este producător de pungi eco, biodegradabile și compostabile, certificate OK compost de TUV Austria și 100% biodegradabile conform standardului UE 13432. Produsele noastre sunt de înaltă calitate și se încadrează în cele mai exigente standarde de calitate și fiabilitate, pentru a satisface cerințele clienților noștri.

 

 • Venituri suplimentare
  Pungescu oferă condiții avantajoase și profitabile pentru revânzătorii săi, ceea ce poate aduce venituri suplimentare și poate ajuta la dezvoltarea afacerii. Vei avea cele mai bune prețuri, semnificativ mai mici decât cele de pe site, în funcție de cantitatea estimată.

 

 • Gama largă de produse și servicii
  Ca revânzător al produselor noastre, veți avea acces la o gamă largă de produse și servicii eco de înaltă calitate, precum și sprijinul constant al echipei noastre de suport pentru clienți și a echipei de vânzări. 

 

 • Resurse de marketing și promovare eco
  Pungescu va pune la dispoziția partenerilor săi resurse de marketing și de promovare eco pentru a-i ajuta să-și dezvolte afacerea și să-și crească veniturile. Astfel, veți putea promova produsele eco și valorile noastre comune de protejare a mediului.

 

 • Soluții personalizate eco
  Echipa Pungescu va oferi soluții personalizate eco pentru partenerii săi, luând în considerare nevoile și interesele fiecărui partener în parte. Prin aceasta, ne asigurăm că partenerii noștri obțin cele mai bune rezultate posibile și contribuie la protejarea mediului înconjurător.

Te-am convins cu avantajele și calitatea produselor noastre eco? Atunci, hai să devii Partener Pungescu chiar acum și să împărtășești cu noi misiunea noastră de a proteja mediul înconjurător! Va oferim o oportunitate unică de a face profit fără să aveți stoc, fără să aveți echipamente de producție și fără să aveți griji.

Vânzarea unor produse eco-friendly poate reprezenta o modalitate de a contribui la sustenabilitatea pozitivă. Astfel, prin promovarea și comercializarea produselor eco, putem ajuta la reducerea emisiilor de carbon și la minimizarea impactului asupra mediului înconjurător, împreună.

Consumatorii din ziua de azi sunt mai conștienți de impactul pe care îl au deciziile lor asupra mediului și sunt dispuși să cumpere produse care să fie mai sustenabile și mai eco-friendly.

Prin urmare, comercializarea produselor eco-friendly poate oferi o oportunitate de afaceri valoroasă și profitabilă pentru antreprenori și revânzători. Iar prețuri ca la Pungescu nu veți mai găsi la nimeni. Si nici nu le știți pe cele pentru parteneri!


Haideți să devenim împreună un factor de schimbare pozitivă și să protejăm mediul înconjurător prin revânzarea produselor Pungescu!

 

Fiind producători de pungi eco, biodegradabile și compostabile, certificate OK compost de TUV Austria și 100% biodegradabile conform standardului UE 13432, produsele noastre sunt perfecte pentru a fi comercializate în cadrul afacerii dvs.

 

Devenind revânzător Pungescu, veți avea acces la produse de înaltă calitate, la suportul constant al echipei noastre și la resurse de marketing și promovare, pentru a vă crește veniturile și a vă extinde afacerea.

Shopping Cart
Scroll to Top