Termene și condiții

Bun venit pe pagina Termene și Condiții a TOTAL GAMA PROD SRL!

Prin folosirea site-ului nostru și a serviciilor noastre de ecommerce, sunteți de acord să fiți legat de acești Termene și Condiții, așa cum sunt prezentate mai jos. Vă rugăm să citiți cu atenție toate secțiunile de mai jos.

Definiții

1.1. “TOTAL GAMA PROD SRL” înseamnă reprezintă societatea SC TOTAL GAMA PROD SRL, cu sediul în Sevastopol nr 24, camera 204, et 2, București, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40/14463/2008 și având Codul Unic de Înregistrare RO24386393.

1.2. “Site-ul” înseamnă site-ul web TOTAL GAMA PROD SRL la adresa www.pungescu.ro sau orice altă adresă a site-ului web utilizată de TOTAL GAMA PROD SRL pentru a oferi servicii de ecommerce.

1.3. “Utilizator” înseamnă orice persoană care accesează și utilizează site-ul pentru a achiziționa produse sau servicii de la TOTAL GAMA PROD SRL.

1.4. “Produs” înseamnă orice produs sau serviciu oferit de TOTAL GAMA PROD SRL spre vânzare pe site-ul său.

Acceptarea Termenelor și Condițiilor

2.1. Prin accesarea și utilizarea site-ului TOTAL GAMA PROD SRL, Utilizatorul acceptă și se obligă să respecte prezentul acord al Termenelor și Condițiilor, precum și Politica de Confidențialitate a TOTAL GAMA PROD SRL.

2.2. TOTAL GAMA PROD SRL își rezervă dreptul de a modifica sau actualiza Termenii și Condițiile la discreția sa, fără notificarea prealabilă a Utilizatorului. Prin urmare, este responsabilitatea Utilizatorului să revizuiască periodic acești Termene și Condiții pentru a se asigura că sunt de acord cu aceștia.

Utilizarea site-ului

3.1. Utilizatorii site-ului TOTAL GAMA PROD SRL trebuie să aibă vârsta de cel puțin 18 ani și să aibă capacitatea legală de a încheia un contract valid.

3.2. Utilizatorul se obligă să utilizeze site-ul și serviciile TOTAL GAMA PROD SRL în conformitate cu legile și reglementările aplicabile și cu prezentul acord al Termenelor și Condițiilor.

3.3. Utilizatorul este responsabil pentru toate activitățile și tranzacțiile efectuate prin intermediul contului său.

3.4. Utilizatorul nu are dreptul să utilizeze site-ul și serviciile TOTAL GAMA PROD SRL în scopul fraudării sau obținerii de produse sau servicii prin mijloace frauduloase.

Comenzi

4.1. Prin plasarea unei comenzi pe site-ul TOTAL GAMA PROD SRL, Utilizatorul face o ofertă de cumpărare pentru produsele sau serviciile respective în conformitate cu prezentul acord al Termenelor și Condițiilor. Plasarea comenzii nu garantează acceptarea acesteia, care este supusă confirmării ulterioare din partea TOTAL GAMA PROD SRL.

4.2. Acceptarea comenzii are loc atunci când TOTAL GAMA PROD SRL trimite Utilizatorului o confirmare a comenzii prin e-mail sau alt mijloc de comunicare.

4.3. TOTAL GAMA PROD SRL își rezervă dreptul de a refuza orice comandă în cazul în care nu poate fi procesată din motive tehnice sau de altă natură.

4.4. Prețurile produselor afișate pe site-ul TOTAL GAMA PROD SRL sunt exprimate în lei și includ TVA.

4.5. TOTAL GAMA PROD SRL își rezervă dreptul de a modifica prețurile produselor fără notificarea prealabilă a Utilizatorului. În cazul unei astfel de modificări, prețul aplicabil pentru produsul respectiv va fi cel afișat pe site-ul TOTAL GAMA PROD SRL la momentul plasării comenzii.

4.6. Utilizatorul poate plăti produsele comandate prin intermediul cardului bancar sau prin alte metode de plată acceptate de TOTAL GAMA PROD SRL. Utilizatorul va fi responsabil pentru toate costurile asociate cu metoda de plată utilizată.

Livrare

5.1. TOTAL GAMA PROD SRL va face eforturi rezonabile pentru a livra produsele comandate în termenul stabilit. În cazul în care livrarea întârzie, Utilizatorul va fi informat în prealabil de către TOTAL GAMA PROD SRL.

5.2. TOTAL GAMA PROD SRL nu își asumă responsabilitatea pentru întârzieri sau neîndeplinirea livrărilor în cazul unui eveniment de forță majoră sau din cauza unor circumstanțe independente de voința sa.

5.3. Riscul pierderii sau deteriorării produselor comandate va fi transferat către Utilizator la momentul livrării produselor.

Returnarea produselor

6.1. În cazul în care Utilizatorul nu este mulțumit de produsele comandate, acesta poate solicita returnarea produselor în termen de 14 zile calendaristice de la primirea lor, în conformitate cu legislația în vigoare.

6.2. Returnarea produselor va fi acceptată numai dacă acestea se află în starea lor originală și sunt însoțite de toate accesoriile și documentele de însoțire.

6.3. Costurile returnării produselor vor fi suportate de către Utilizator, cu excepția cazului în care produsele comandate sunt defecte sau nu corespund specificațiilor.

Limitarea răspunderii

7.1. TOTAL GAMA PROD SRL nu își asumă responsabilitatea pentru daunele indirecte sau imateriale suferite de Utilizator ca urmare a folosirii sau imposibilității de folosire a site-ului sau serviciilor sale.

7.2. TOTAL GAMA PROD SRL nu își asumă responsabilitatea pentru daunele cauzate de Utilizator prin utilizarea incorectă sau necorespunzătoare a produselor achiziționate de pe site-ul său.

7.3. TOTAL GAMA PROD SRL nu își asumă nicio garanție în legătură cu produsele sau serviciile oferite pe site-ul său, cu excepția garanțiilor exprese prevăzute de lege.

 Proprietate intelectuală

8.1. Drepturile de proprietate intelectuală asupra site-ului și conținutului său (inclusiv, dar fără a se limita la, design-ul, textul, grafica și codul sursă) sunt deținute de TOTAL GAMA PROD SRL sau de alte părți terțe.

8.2. Utilizatorul nu are dreptul să reproducă, distribuie, modifice sau să utilizeze în orice alt mod materialele și informațiile de pe site-ul TOTAL GAMA PROD SRL fără acordul scris prealabil al proprietarului.

Protecția datelor personale

9.1. TOTAL GAMA PROD SRL colectează și prelucrează datele personale ale Utilizatorilor în conformitate cu Politica de Confidențialitate a TOTAL GAMA PROD SRL.

9.2. Prin folosirea site-ului TOTAL GAMA PROD SRL, Utilizatorul își dă consimțământul expres pentru prelucrarea datelor personale în conformitate cu Politica de Confidențialitate a TOTAL GAMA PROD SRL.

Litigii și legi aplicabile

10.1. Prezentul acord al Termenelor și Condițiilor și toate tranzacțiile efectuate prin intermediul site-ului TOTAL GAMA PROD SRL sunt guvernate de legea română.

10.2. Orice litigiu care poate apărea în legătură cu prezentul acord al Termenelor și Condițiilor va fi soluționat prin mijloace amiabile. În cazul în care litigiul nu poate fi soluționat pe cale amiabilă, acesta va fi supus jurisdicției instanțelor românești competente.

Dispoziții finale

11.1. Prezentul acord al Termenelor și Condițiilor reprezintă acordul integral între Utilizator și TOTAL GAMA PROD SRL în legătură cu utilizarea site-ului și serviciilor sale.

11.2. Dacă oricare dintre prevederile acestui acord al Termenelor și Condițiilor este găsită a fi invalidă sau neexecutabilă de către o instanță competentă, celelalte prevederi ale acestui acord vor rămâne în vigoare și efect.

11.3. Nicio renunțare la oricare dintre drepturile sau prevederile din acest acord al Termenelor și Condițiilor nu va fi considerată o renunțare la orice alt drept sau prevedere. Orice renunțare trebuie să fie făcută în scris și semnată de către TOTAL GAMA PROD SRL pentru a avea efect.

11.4. TOTAL GAMA PROD SRL își rezervă dreptul de a-și actualiza și modifica site-ul și serviciile sale, precum și prezentul acord al Termenelor și Condițiilor în orice moment și fără notificare prealabilă a Utilizatorului.

11.5. Utilizatorul este de acord că utilizarea continuă a site-ului TOTAL GAMA PROD SRL după modificările aduse acestui acord al Termenelor și Condițiilor reprezintă acceptarea tacită a acestor modificări.

11.6. Acest acord al Termenelor și Condițiilor reprezintă acordul integral între Utilizator și TOTAL GAMA PROD SRL și suplinesc orice acord sau înțelegere anterioară, fie orală, fie în scris, între părți.

 11.7. TOTAL GAMA PROD SRL își rezervă dreptul de a-și transfera drepturile și obligațiile prevăzute în acest acord al Termenelor și Condițiilor către orice altă entitate, cu notificarea prealabilă a Utilizatorului.

11.8. Utilizatorul nu are dreptul să își transferer drepturile și obligațiile prevăzute în acest acord al Termenelor și Condițiilor către orice altă entitate, fără acordul prealabil scris al TOTAL GAMA PROD SRL.

Ne dorim să vă mulțumim pentru utilizarea site-ului TOTAL GAMA PROD SRL și vă asigurăm că ne vom strădui mereu să oferim servicii de cea mai înaltă calitate. Pentru orice întrebări sau nelămuriri referitoare la prezentul acord al Termenelor și Condițiilor, vă rugăm să ne contactați prin intermediul adresei de e-mail sau a numărului de telefon afișate pe site-ul nostru.

Shopping Cart
Scroll to Top