Plata si livrare

Articolul 1: Metoda de livrare

Pentru livrarea produselor sale, magazinul utilizează serviciile companiei de curierat Fan Courier sau Dragon Star.

Articolul 2: Modalități de plată

Clienții pot achiziționa produse de pe site-ul www.pungescu.ro utilizând următoarele modalități de plată:

  1. a) Plată ramburs (numerar) la livrarea coletului

Plata ramburs se efectuează integral la momentul livrării comenzii. În cazul livrării produselor de către curieri, plata se va face către comisionarul care efectuează livrarea.

  1. b) Avans pentru produsele cu valoare mare

Pentru produsele ce se aduc la comandă al căror preț este mai mare de 5.000 RON, se percepe un avans de 50% nerambursabil.

  1. c) Transfer bancar (ordin de plată)

După trimiterea comenzii, clientul va primi toate informațiile necesare care trebuie înscrise pe ordinul de plată. Livrarea comenzii se efectuează doar după confirmarea efectuării plății.

  1. d) Plată online prin card bancar

Plata online se poate realiza cu cardul personal sau al firmei, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2). Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzacții.

Articolul 3: Procesarea comenzilor

Comenzi primite vineri, sâmbătă, duminica şi sărbători legale sunt procesate în termen de două zile lucrătoare după aceea.

Articolul 4: Securitatea tranzacțiilor

Pentru asigurarea securității tranzacțiilor, www.pungescu.ro utilizează platformele de plată: MobilPay.

Articolul 5: Procesarea datelor de card

Pentru finalizarea corectă a tranzacției, clientul trebuie să introducă datele necesare autorizării tranzacției în platformele de procesare a plăților. În cazul în care cardul este asociat unui cont în altă monedă decât RON, tranzacțiile se efectuează în lei, la cursul de schimb al băncii emitente a cardului respectiv. Procesarea datelor de card se efectuează în mod exclusiv prin intermediul platformelor de plată. www.pungescu.ro nu solicită și nu stochează niciun fel de detalii referitoare la cardul clientului.

Shopping Cart
Scroll to Top