Pungile de hartie kraft, un simbol al statutului

Pungile de hartie kraft asigura prospetimea produselor si confera un aspect estetic brandului dumneavoastra

De la introducerea lor in 1852, pungile de hartie kraft continua sa fie un mijloc popular de ambalare. Asta in ciuda concurentei pungilor de plastic. Chiar daca nu le veti gasi in toate magazinele, ca odinioara, pungile de hartie continua sa fie o varianta populara. Sunt folosite pentru cumparaturi si pentru alimente, datorita durabilitatii tot mai mari si caracterului lor ecologic. Pungile de hartie kraft sunt preponderent fabricate din hartie kraft. Este un tip de hartie rugoasa, poroasa, permeabila, cu un nivel ridicat de elasticitate si rezistenta. Este destinata impachetarii produselor cu cerinte de ambalare durabila si rezistenta.

Scurt istoric al pungii Kraft

Pungile de hartie au avut un trecut indelungat de la inceputurile umile pe la jumatatea secolului XIX

In 1867, mai exact,  se dezvolta procesul de extragere a celulozei din lemn. Cum lemnul era atunci o resursă ieftină și ușor de procurat, celuloza a devenit principalul ingredient al fabricarii hartiei. Producatorii au dezvoltat pungi de hartie care sunt mai rezistente si mai durabile.

pungi hartie kraftForma lor de cutie le permite sa stea drepte si sa tina mai multe lucruri in acelasi timp. Prin comparatie cu pungile de plastic, pungile de hartie Kraft sunt si mai sigure. De exemplu, un copil – daca isi pune o punga de hartie pe cap – nu e in pericol sa se sufoce. Asta se intampla, insa, la pungile de plastic.

Cum sunt vazute azi pungile Kraft

Pungile de hartie kraft au devenit ceva la moda si simbol al statutului. Alegand pungi de hartie Kraft pentru cafea, ceai, gustari, alune, prajituri, dulciuri si mirodenii, in calitate de comercianti veti asocia produselor un aer de calitate.

Ulterior, clientii vor oferi un mod gratuit de a face reclama brandului dvs. folosind la cumparaturi pungile de hartie cu logo-ul si mesajul dvs.

Daca sunteti in cautarea unui mod ecologic si eficace pentru a va ambala cafeaua, ceaiul sau alte produse alimentare, alegeti pungile de hartie Kraft. Acestea asigura prospetimea si confera un aspect estetic brandului dvs. Daca produsul dvs. este bine impachetat, veti creste calitatea acestuia, ceea ce va ajuta la promovarea mai eficienta a lui pe piata-tinta.

Beneficii ale pungilor de hartie kraft

Pungile de hartie kraft ofera, de asemenea, numeroase beneficii de ordin ecologic pentru cei care le folosesc. Ele pot fi intretinute si reutilizate. Sunt atat reciclabile, cat si biodegradabile. Pungile de hartie sunt facute dintr-o resursa naturala regenerabila, pot sa fie refolosite si pot fi trimise la o fabrica de hartie si reciclate. De fapt, este nevoie de mai putina energie pentru reciclarea hartiei decat pentru reciclarea plasticului. Pungile de hartie sunt biodegradabile si prezinta un risc limitat pentru mediul inconjurator si pentru fauna.

Nu mai trebuie spus ca puteti personaliza pungile de hartie pentru a va promova afacerea. Cu o calitate a pungii si aspect placut, veti impresiona si veti face deliciul clientilor.

La ce tip de produse sunt indicate pungile kraft

Puteti servi gustari si alune in pungi de hartie kraft personalizate, fara grija ca ar putea sa isi piarda aroma sau prospetimea. Se stie ca acestea isi pierd prospetimea si uneori capata gust de la ambalaj, dar pungile de hartie Kraft le vor mentine aroma.

Pentru iubitorii de ceai proaspat, pastrarea prospetimii si a gustului frunzelor de ceai fara a-si pierde savoarea este de maxima importanta.

Una dintre cele mai bune utilizari pentru aceste pungi de calitate este pentru ambalarea zaharului, sarii, fainii si a mirodeniilor. Aceste alimente sunt binecunoscute pentru faptul ca necesita ambalaje bine sigilate. Ambalaje care sa mentina aroma si sa impiedice aparitia daunatorilor. Mirodeniile sunt in special sensibile atunci cand vine vorba de mentinerea savorii. Ambalarea necorespunzatoare poate face sa isi piarda intensitatea savorii, sau, mai rau, sa ia gust de la ambalaj.

Cu pungile de hartie Kraft pentru mirodenii, concepute sa va protejeze marfa, puteti vinde sau pastra cu incredere mirodeniile.

Shopping Cart
Scroll to Top