despre noi
echipa Pungescu

Zi-mi cu cine te însoțești ca să-ți spun cine ești.
Pungescu nu se asociază cu pungașii, ci numai cu cunoscători și cu mușterii de vază.

Contactează-ne

Cum vedeți, ne pricepem să comunicăm haios. Dar asta nu e totul. Comunicarea este susținută puternic și de pricepere.

Cu un profesionalism aproape imposibil de egalat și o experiență de peste un deceniu în producția de pungi personalizate, echipa noastră de la Pungescu, plină de oameni creativi și pasionați, oferă soluții de cea mai înaltă calitate și prestanță.

Avem o viziune clară care ne ajută să facem lucrurile bine.

Folosim cele mai inovatoare tehnologii de producție și punem accent pe calitatea produselor și acuratețea detaliilor.

Flexibilitatea și transparența față de clienți se reflectă pe toate palierele: ne respectăm termenele de livrare; simularea grafică și transportul oriunde în România sunt gratuite – iar toate acestea la prețuri ultra-competitive, de producător.

Fiind un lider de piață în domeniul producției de pungi biodegradabile, suntem de părere că inovația și grija față de calitatea produselor sunt factorii principali în scopul atingerii succesului. Dar, pe lângă inovație, un aport important îl au și tehnologia, atenția la detalii, procedurile și materialele potrivite.

Însă, ca importanță, pe primul loc pentru noi se va afla întotdeauna clientul.

Avem o experiență de peste 10 ani, timp în care ne-am autodepășit continuu, învățând cum să ne pliem cât mai corect pe așteptările clienților noștri. Și, pentru că acestea nu sunt mereu aceleași, nici pungile noastre eco nu sunt întotdeauna similare. Așa încât căutăm cele mai bune opțiuni și răspunsuri la nevoile tale.

Ținem cu mediul

Ținând cont de parcursul reputației tot mai scăzute a plasticului la nivel global, am evoluat și noi odată cu piața și cu cerințele ei moderne din toate punctele de vedere. Așa că acum ne numărăm printre primii producători „reprofilați” de pungi eco-friendly compostabile din materii prime biodegradabile, ajutând cu tot sufletul la protejarea mediului înconjurător de poluarea cu deșeuri.

Și ce mai pungi producem!

Le vezi peste tot, frumoase, rezistente și robuste, trecând cu ușurință orice probă de uzură și fiind reutilizate de foarte multe ori. Un număr care este un motiv de mândrie pentru noi, ca și aspectul, nivelul și detaliile de personalizare. În mâinile tale, pungile noastre devin, practic, o mini-expoziție cu rol publicitar pentru compania pe care o promovează. Demonstrația fizică a faptului conform căruia calitatea nu trebuie să coste o avere, pentru că, da, pungile Pungescu sunt și cele mai ieftine ca preț.

Linia noastră modernă de producție ne permite să acoperim cu ușurință și cu mare siguranță orice fel de exigențe ar putea avea companiile care ne contractează. Dacă încă nu suntem, atunci vom deveni un punct de referință pentru afacerile tale și le vom ajuta să rămână constant în creștere cu fiecare an, așa cum facem cu cele ale clienților cu care deja am lucrat.

Am trecut „pe curat”

La cererea clienților noștri, producem pungi simple sau imprimate, amplu personalizate, însă doar din categoria celor care se conformează legislației în vigoare a Uniunii Europene.

Începând cu data de 1 ianuarie 2019, de când au fost stabilite unele legi mult mai dure legate de mediu, ne-am asumat responsabilitatea de a realiza și de a personaliza strict articole obținute din materii prime reciclabile, care respectă întrutotul standardele impuse de tipul EN 13432 și certificarea noastră TUV. Este vorba despre pungi cu grosimea maximă de 50 de microni, pentru care nu se plătește ecotaxă. Ele reprezintă, așa cum ne place nouă să spunem, linia noastră „verde” de sacoșe bio, obținute din amidon de porumb.

Acestea se aseamănă ca proprietăți și aspect cu cele „vechi”, din plastic obișnuit, păstrând intact nivelul de rezistență și anduranță, dar beneficiind, în plus, de marele avantaj de a fi biodegradabile și compostabile.

Pungile noastre bio sunt cele de tip maieu sau banană, asociabile cu orice tip de afacere, de la farmacii la magazine alimentare sau companii cu profil industrial. Odată ce le testați, nu vă veți îndoi de calitatea lor superioară decât, poate, datorită prețului scăzut în comparație cu caracteristicile pe care le oferă.

Descoperiți-ne!

Shopping Cart
Scroll to Top