Pungescu caută mereu să se asocieze cu cei mai buni și cu cei mai pricepuți.

Dacă vrei să faci parte dintr-o echipă tânără și dinamică, care își propune să protejeze mediul înconjurător, atunci echipa Pungescu este locul potrivit pentru tine. Suntem o companie inovatoare care produce și personalizează pungi biodegradabile, rezistente și 100% compostabile, din materii prime bio, nepoluate, certificate în Uniunea Europeană.

Căutăm mereu să ne dezvoltăm și să îmbunătățim serviciile oferite clienților noștri, și pentru aceasta avem nevoie de oameni talentați și motivați care să se alăture echipei noastre. Dacă îți dorești să îți construiești o carieră solidă într-un mediu competitiv și sănătos, atunci ești persoana pe care o căutăm.

Iată cele 4 puncte forte ale echipelor Pungescu, pe care te invităm să le descoperi:

  • În fiecare zi te descoperi pe tine și lumea din jurul tău

La Pungescu, îți oferim oportunitatea să îți descoperi și să îți dezvolți abilitățile profesionale. Pornești la drum cu spiritul de învingător și știi că orice îți propui este posibil. Fiecare zi este o nouă oportunitate de a învăța și de a crește, de a-ți dovedi că ești cel mai bun.

  • Suntem o echipă care se dezvoltă împreună cu oamenii săi

La Pungescu, suntem conștienți că tu ești cheia succesului nostru. Implicarea ta și ideile tale inovatoare sunt apreciate și binevenite. Împreună, suntem o echipă puternică și motivată să ne dezvoltăm și să progresăm.

  • Oportunități de dezvoltare profesională și personală

La Pungescu, îți oferim posibilitatea de a-ți îmbunătăți și perfecționa abilitățile profesionale și personale. Pornind la drum cu atitudinea unui învingător, vei descoperi că poți atinge orice țel îți propui. Fiecare zi aduce cu sine o nouă șansă de a învăța, a crește și a dovedi că ești cel mai bun în ceea ce faci.

  • Împărtășim valorile necesare pentru a obține succesul

La Pungescu, punem mare preț pe spiritul de echipă și pe colaborarea într-un mediu prietenos și sănătos. Empatia, prietenia și implicarea alături de colegii tăi sunt cele mai importante arme pe care le ai la dispoziție pentru a reuși. Ești în locul potrivit, alături de oameni care îți împărtășesc valorile și viziunea.

  • Dezvoltarea echipei prin colaborare

La Pungescu, ne dăm seama că succesul nostru depinde de tine și de ceilalți membri ai echipei. Valorizăm contribuțiile și ideile inovatoare ale fiecăruia, lucru care ne ajută să creștem și să evoluăm împreună. Suntem o echipă unită, puternică și motivată să ne dezvoltăm și să atingem succesul.

  • Împărtășirea valorilor necesare pentru a obține succesul

La Pungescu, considerăm că spiritul de echipă și colaborarea într-un mediu prietenos și sănătos sunt esențiale pentru atingerea obiectivelor noastre. Empatia, prietenia și implicarea alături de colegii tăi reprezintă resursele cele mai importante de care dispui pentru a reuși. Te afli într-un loc în care ceilalți membri ai echipei îți împărtășesc valorile și viziunea, lucrând împreună spre succes.

  • Protejarea mediului înconjurător este una dintre valorile noastre de bază

La Pungescu, suntem mândri să producem pungi biodegradabile și compostabile, care sunt prietenoase cu mediul înconjurător.

Protejarea mediului este o prioritate pentru societate și pentru noi, iar pungile noastre sunt scutite de ecotaxa. Tipurile de pungi ecologice pe care le oferim, cum ar fi tip maieu și tip banană, sunt perfecte pentru a răspunde celor mai exigente cerințe ale business-ului tău. De asemenea, sacoselele bio sunt ideale pentru o singură folosință, dar se pot și regranula pentru a fi utilizate din nou.

În căutarea noilor membri ai echipei noastre, căutăm un reprezentant de vânzări talentat și motivat, cu experiență anterioară în vânzări preferabil în domeniul produselor sau serviciilor B2B.

Cei care aplică ar trebui să aibă abilități de comunicare și negociere foarte bune, să fie orientați către rezultate și vânzări, să poată lucra sub presiune, să respecte termenele limită și să aibă permis de conducere categoria B, cu disponibilitate pentru deplasări în scop de serviciu.

Responsabilitățile postului includ găsirea de clienți noi și menținerea relațiilor cu cei existenți, promovarea produselor companiei către potențialii clienți, încheierea de contracte și gestionarea proiectelor în conformitate cu cerințele clienților, creșterea vânzărilor și a cotei de piață a companiei, crearea și prezentarea rapoartelor de vânzări și previziunilor pentru viitor, gestionarea problemelor legate de relațiile cu clienții, participarea la târguri și evenimente de promovare a produselor companiei.

Oferim un pachet salarial atractiv, compus dintr-un salariu fix și bonusuri în funcție de performanțe, mașină de serviciu, telefon mobil, traininguri și cursuri de dezvoltare profesională. Aveți posibilitatea de a lucra într-o echipă tânără, dinamică și prietenoasă, și oportunitatea de a avansa și a-ți construi o carieră de succes în cadrul companiei.

Dacă îți dorești să lucrezi într-un mediu competitiv și să îți dezvolți abilitățile de vânzări, te rugăm să aplicați la postul de reprezentant de vânzări la Pungescu. Te așteptăm cu nerăbdare să faci parte din echipa noastră!

Shopping Cart
Scroll to Top