Cum să îți crești veniturile cu pungi biodegradabile personalizate

Mai multe vanzari cu ajutorul pungilor biodegradabile personalizate

Un afacerist cum se cuvine este mereu în căutare de noi modalități prin care își poate dezvolta afacerea și, implicit, prin care să își poată crește veniturile. De aceea metodele moderne de publicitate au devenit din ce în ce mai inedite, atât online, cât și offline. Noi îndrăznim să îți propunem un mod de a te promova de care poate că nu ai auzit până acum, dar care are o eficiență dovedită!

pungescu pungi

Pentru a-ți crește veniturile poți să te promovezi prin intermediul unor pungi biodegradabile personalizate cu logo-ul afacerii tale.

Stai fără griji, nu te lăsăm să îți pui întrebări despre cum funcționează. Citește în continuare pentru a afla și tu acest secret de marketing!

 

De ce sacoșe biodegradabile personalizate?

 

Vom trece direct la subiect, deoarece sigur te întrebi cum ar putea să te ajute niște simple pungi personalizate. Conceptul din spatele acestei metode de promovare este unul foarte simplu. Și, pe cât de simplu este, pe atât este de eficient, mai ales în România.

 

Cu siguranță și tu ai acasă o pungă cu pungi, din care alegi meticulos de fiecare dată când ieși din casă. Nu neapărat că românii sunt ași la reciclare, dar refolosirea pungilor pe care le primesc la magazin este unul dintre ”sporturile” lor preferate.

 

Așadar, ieși din casă, și alegi din colecția ta de pungi cea mai potrivită pentru situație: pleci la muncă, trebuie să îți iei niște haine de schimb sau poate că trebuie să transporți niște mâncare la cineva din familie. Pentru orice situație există o pungă potrivită în fiecare casă!

pungi biodegradabile personalizate            Apoi punga aceasta – de cele mai multe ori o sacoșă personalizată – trece printr-o mare de oameni până ajunge la destinație. Iar acești oameni vor observa, cu siguranță, imaginea de pe pungă și fie vor deveni interesați imediat de afacerea respectivă, fie vor ține minte imaginea și când vor fi puși din nou față în față cu ea vor avea din start încredere. Doar au mai văzut că și alți oameni cumpără de acolo, deci trebuie să fie de încredere, nu?

 

Pe scurt, atunci când folosești pungi personalizate afacerea ta va deveni mult mai vizibilă și mult mai de încredere. Iar oamenii vor fi îndemnați să cumpere de la tine doar văzându-ți logo-ul.

 

Încă un avantaj al acestei metode de promovare este că… te scutește de niște bani! Știm că personalizarea pungilor pe care le oferi clienților sună ca o investiție extra, dar adevărul este altul. Atunci când optezi pentru sacoșe biodegradabile personalizate nu va trebui să mai plătești eco-taxa care se aplică produselor din plastic. Deci, în final, chiar ieși mult mai câștigat/ă, atât tu, cât și afacerea ta!

 

Un tip de pungă potrivit pentru fiecare afacere

 

Dacă te îngrijorezi că nu vei putea personaliza pungi pentru afacerea ta… lasă asta în seama noastră! Nu există pungă pe care să nu o putem personaliza și nu există afacere căreia să nu i se potrivească cel puțin un model de sacoșă biodegradabilă!

 

Clienții tăi au nevoie de pungi indiferent de ce produs le oferi. La un super- sau minimarket este de la sine înțeles de ce este nevoie de pungi. Dar și farmaciile, plafarurile, magazinele de haine / cosmetice / bijuterii, chiar și cele auto pot beneficia de pungi biodegradabile personalizate.

Poți să optezi pentru această metodă de promovare chiar dacă nu oferi produse, ci servicii, răsfățându-i pe clienții tăi cu o punguță mică, tip banană, în care să găsească materiale promoționale cu valoare, simțind că tu chiar ții la ei.

 

Imaginația ta este singura care limitează versatilitatea unor pungi biodegradabile personalizate, iar noi suntem aici să îți arătăm că mereu vei putea exploata această metodă de promovare și mai mult!

Atunci când crezi că ai folosit toate metodele posibile de promovare, mai gândește-te puțin! Soluția poate veni chiar de unde nu te aștepți: din acel obiect pe care îl folosești în fiecare zi în afacerea ta, singurul obiect care intră în contact cu toți clienții tăi și… pe care poate că nu l-ai exploatat la maxim până în acest moment.

 

Alege cu încredere pungi biodegradabile personalizate pentru a-ți crește veniturile. Investiția este una aproape nesemnificativă pentru cât de multe avantaje îți vor aduce!

Shopping Cart
Scroll to Top