Ce nu trebuie să lipsească dintr-un magazin pentru a avea succes?

Deschizi un magazin alimentar? Afla cateva sugetii pentru a avea succes

De multe ori atunci când o persoană își deschide un magazin încearcă să îl doteze cu tot ceea ce are nevoie. Sau… cu ce crede el sau ea că ar avea nevoie un magazin. Și de multe ori unele detalii mici-micuțe sunt trecute cu vederea, pentru că nu sunt considerate destul de importante.

Pe lângă gama largă de produse, mobilierul așezat cu atenție, personal și dotări mai tehnice… dintr-un magazin nu trebuie să lipsească niciodată un tiraj de pungi biodegradabile personalizate! De ce? Îți povestim mai jos!

 

Ce nu trebuie să lipsească dintr-un magazin pentru a avea succes

            Atunci când îți deschizi un magazin sau atunci când îți dorești să îl îmbunătățești pe cel pe care îl ai deja, scopul principal este același. Și anume – a avea cât mai mulți clienți care îți trec pragul și care pleacă mulțumiți de la tine.

Pentru a obține acest lucru trebuie să acorzi atenție unor elemente care împreună construiesc o experiență întreagă în magazinul tău.

Un magazin de succes nu se axează doar pe calitatea și diversitatea produselor de la raft – ci la tot parcursul și experiența pe care o au clienții acolo!

Pentru a-i ajuta pe cumpărători să vadă toate produsele ”dintr-un foc”. Pentru a-i ghida cu măiestrie prin magazin, e important să te folosești de rafturi speciale. Aceste rafturi sunt acelea cu mai multe etajere, nu foarte înalte, care pot fi puse fie pe perete, pe colțuri sau spate în spate în mijlocul încăperii. Cu ajutorul rafturilor îi și motivezi pe clienți într-un mod subtil să treacă printre toate produsele. Niciodată nu știi când mai cumperi ceva de care nu aveai neapărată nevoie, dar ai găsit o ofertă de neratat!

Legat de oferte și de observarea produselor, rafturile moderne nu sunt de ajuns. Un magazin de succes are și un design aerisit, luminos, iar produsele sunt puse la raft strategic.

Adică produsele cele mai căutate de clienți și cele mai calitative trebuie întotdeauna așezate la nivelul ochilor, pentru a le fi ușor să le găsească.

Apoi facilitățile și personalul joacă de asemenea un rol important.

Plata cash, card și bonuri; case de marcat moderne; uși în care oamenii nu trebuie să se împingă pentru a le folosi – acestea sunt câteva aspecte de care trebuie să ții cont. Și personalul ajută foarte mult o afacere, mai ales atunci când este zâmbitor și gata să ajute!

Iar, în final, nu uita să le oferi clienților tăi pungi biodegradabile personalizate de la Pungescu – vor face diferența între tine și competiție!

 

Cum te ajută sacoșele personalizate în magazin

Pungile sunt uneori cel mai important factor dintr-un magazin. Chiar dacă oamenii se simt bine în magazinul tău, atunci când le oferi pungi prea mici sau prea firave și nu ajung cu cumpărăturile întregi nici măcar până în parcare… visul frumos este uitat și se ia imediat decizia de a nu mai cumpăra de la magazinul respectiv.

E foarte deranjant să primești pungi de calitate îndoielnică – te simți de parcă afacerii respective nu îi pasă deloc de clienți, ci doar de cele mai ieftine alegeri, pentru a ieși ei în profit. Mai ales dacă acele pungi sunt unele cu un mesaj generic, pe care le găsești la toate magazinele de cartier, și care chiar arată că magazinul respectiv nu pune preț pe imaginea sa.

 

Pungescu este unul dintre cei mai mari producători de pungi biodegradabile din țară și este gata să te ajute să îți personalizezi tirajele de pungi cu mesaje și imagini speciale.

Atât de speciale încât toți cei care îți vor trece pragul vor avea încredere în tine și în magazinul tău și vor deveni clienți fideli!

Nu numai că atunci când le oferi sacoșe biodegradabile – pe care le fabricăm doar din amidon de porumb sau trestie de zahăr – le arăți că îți pasă de mediul înconjurător și de viitoarele generații.

Când vor vedea și cât de rezistente sunt pungile și cât efort ai depus în personalizarea lor cu siguranță vor fi dați pe spate!

Pentru a avea un magazin de succes nu uita să comanzi pungi biodegradabile personalizate de la Pungescu. Calitatea e garantată, iar transportul e din partea noastră!

Shopping Cart
Scroll to Top