Role pungi pentru fructe si legume – Un ajutor pentru afacerea ta

Role pungi legume fructe, biodegradabile fara ecotaxa

Ai un magazin sau poate doar o tarabă în care vinzi fructe și legume? Te-ai gândit să investești în role pungi legume-fructe pentru a le oferi clienților tăi o experiență cu adevărat de calitate?

 

Chiar dacă te gândești că mai importantă este calitatea produselor, nu și în ce sunt transportate până la ieșirea din magazin sau până acasă, îți prezentăm un scenariu în care cele mai coapte, zemoase și parfumate fructe efectuează o misiune cu grad ridicat de risc. Deoarece sunt atât de gustoase, punga în care sunt puse pierde lupta și se rupe, iar fructele clientului se întâlnesc cu un nou inamic căruia nu îi pot face față – asfaltul.

 

role pungi legume fructeȘtim că am dramatizat puțin situația, dar uneori parcă îți pică cerul în cap, mai ales atunci când îți este poftă ce ceva și se întâmplă un astfel de lucru. Întâmplare care poate fi evitată dacă alegi să folosești de acum role de pungi biodegradabile, special create pentru fructe și legume!

 

Role pungi biodegradabile pentru fructe și legume

 

                  Aceste role pungi pentru legume-fructe sunt foarte rezistente, chiar dacă sunt biodegradabile. Am investit mult timp și ne-am folosit de toată experiența noastră pentru a crea pungi care să facă față oricărei provocări gustoase și sănătoase.

                  Într-un supermarket sau un minimarket pot fi puse pe un suport de role pungi, iar clienții să se auto-servească, punându-și în siguranță produsele alese pe sprânceană. Dacă ai chiar o tarabă și te interesează aceste pungi, le poți folosi la fel de ușor, formatul de rolă fiind foarte accesibil – nici nu vei știi când rupi punga din rolă, când ai pus produsele în ea și le-ai și cântărit, înmânându-le clientului.

                 

                  Fiind pungi biodegradabile acestea au certificat TUV Austria și corespund standardului european 13432.

 

O rolă de pungi de la Pungescu costă sub 40 de lei și conține nu mai mult și nici mai puțin de 400 de pungi biodegradabile. Da, da, din acelea mici, ideale pentru a-ți lua în ele fructele și legumele preferate, proaspete de la raft. Au o lungime de 41 de centimetri și o lățime de 36 – ideale pentru produsele de genul. Vin chiar și cu garanție de 12 luni, deoarece ne dorim ca tu să ai parte de cele mai bune produse – și, în fond, suntem cu toții oameni, de ce să ne ascundem după perfecțiune?

 

Știm că clienții care te vizitează acordă o mare importanță protejării mediului, așa ca noi, și poate și ca tine. Doar planeta noastră este (momentan) doar una – și unde altundeva să ne ducem?

 

Mai știm și că clienților care îți trec pragul le place să își organizeze eficient cumpărăturile, iar aceste role pungi fac toată experiența mult mai ușoară – atât pentru ei, cât și pentru angajați. Cum ar fi să trebuiască să amestece bananele cu morcovii și roșiile cherry, iar la final să le întindă pe toate pe banda de la casa de marcat, pentru a fi cântărite la bucată, nu toate odată aranjate frumos într-o pungă? Nici noi nu vrem să ne gândim!

 

Pungescu, prietenul naturii

 

Pungescu este printre primii producători de pungi care s-au adaptat imediat la noile reglementări, având o experiență de peste un deceniu. Cu pungi biodegradabile se îndeletnicesc nu chiar de atât de mult timp, dar destul de mult încât să dețină un loc mândru printre liderii pieței în această industrie.

 

Pungile biodegradabile sunt confecționate din materiale – Ghici ciupercă ce-i? – biodegradabile! Acest lucru înseamnă că se descompun în substanțe care nu afectează mediul înconjurător. Iar protecția mediului înconjurător este una dintre principalele misiuni ale domnului Pungescu.

                  Alege să le oferi clienților care îți trec pragul pungi legume-fructe oricât de mic ar fi magazinul.

Aceștia vor aprecia cu adevărat și se vor reîntoarce la tine, deoarece știu că se pot baza atât pe calitatea produselor, cât și pe pungile rezistente pe care le oferi. Credem că ți s-a întâmplat cel puțin o dată să îți cadă produsele din pungi, datorită materialului prost din care erau făcute.

                 

                  Gândește-te ce e important pentru tine atunci când mergi la cumpărături, până la ultimul detaliu. Apoi comandă de la Pungescu role pungi biodegradabile pentru fructe și legume pentru a le oferi aceeași experiență inedită și clienților tăi!

 

Shopping Cart
Scroll to Top