Punguta cu… doua pungi

Punga cu pungi sau sertarul cu pungi din casele romanilor

Devenita mai traditionala decat celebra poveste „Punguta cu doi bani” a lui Creanga, aceasta punga cu pungi prezenta in casele tuturor romanilor se va ridica in curand la rangul de artefact de valoare.

Aceasta punga cu pungi contine, exact, pungi. De unde? De peste tot! De la magazinul din colt, de la magazinul din orasul mamei, de la mare, de cand am fost in concediu, punga in care ne-a adus matusa mancare de Craciun, cea pe care am primit-o la comanda online, pungile din ultima sesiune de shopping. Lista ar putea continua!

Tocmai de aceea, pungile sunt un inedit mijloc de promovare a afacerii. Viata unei pungi in Romania este una de lunga durata, fiind folosita si refolosita de zeci de ori. O punga se arunca dintr-un singur motiv: s-a rupt. Si parca suna tare bine ca imaginea firmei dumneavoastra sa se plimbe peste tot prin tara, de la o persoana la alta, nu? Expusi cat mai mult la imaginea firmei oamenii vor deveni interesati de ce produse oferiti.

De asemenea, clientii care deja va cunosc isi vor aduce aminte cu drag despre calitatea produselor si vor reveni negresit. In timp, logo-ul dumneavoastra va fi asociat imediat cu produsele pe care le oferiti, cu calitate si profesionalism, iar vanzarile vor creste vazand cu ochii
Si daca va zicem ca puteti proteja si mediul inconjurator optand pentru pungi personalizate, ne credeti? Ba chiar da!

Pungile biodegradabile

Incalzirea globala devine o amenintare din ce in ce mai mare, iar planeta ne da semne cum ca este in prag de colaps. De aceea trebuie redusa cantitatea de plastic produsa si consumata. Cu ajutorul pungilor biodegradabile veti putea proteja mediul inconjurator fara a face rabat de la calitatea cu care i-ati obisnuit pe clientii dumneavoastra.

pungescu bio (1)
Pungile biodegradabile de la Pungescu, tip banana sau tip maieu, sunt 100% biodegradabile si compostabile. Adica se descompun in elemente care nu numai ca nu ataca mediul inconjurator, ci chiar fertilizeaza solul. Acest lucru este posibil deoarece confectionam pungile doar din amidon de porumb.
Cum protejarea mediului a devenit un interes general, oamenii vor fi impresionati de eforturile pe care le faceti pentru a sustine aceasta miscare. Asadar, vor avea un motiv in plus pentru a alege sa achizitioneze produsele dumneavoastra. Fie ca vor descoperi direct faptul ca oferiti pungi biodegradabile, fie ca vor afla de la o ruda sau de la un prieten, vor ramane placut impresionati. Fara doar si poate!

”Cucurigu, boieri mari! Luati punguta fara bani!”

Stiati ca folosirea pungilor biodegradabile in afacerea dumneavoastra va scuteste de plata ecotaxei? Daca optati pentru un producator de pungi cu adevarat biodegradabile, desigur!

Incepand cu anul 2019 Romania a interzis comercializarea pungilor de plastic dar… nu si productia lor. Astfel, „spanul” din poveste continua sa vanda pungi de plastic care sunt doar inscriptionate ca biodegradabile. Atunci cand alegeti un producator de pungi trebuie sa verificati atent certificatele.

Certificatul EN13432 este certificatul european care acorda statutul de biodegradabil unei pungi. Doar pungile care sunt insotite de acest certificat va vor scuti de ecotaxa de 0.15 bani/bucata+TVA. In plus, in cazul vreunui control la „palat”, achizitia pungilor din plastic cumparate sub denumirea de biodegradabile si fara certificat se sanctioneaza cu amenda. Certificat la nivel european, nu certificat emis de producator!

Pungescu – Pungi biodegradabile domnesti, nu pentru neam de traista

De ce sa alegeti sa achizitonati pungi biodegradabile de la Pungescu? In primul rand, avem certificat EN13432. Puteti fi sigur ca atunci cand comandati sacose biodegradabile, sacose biodegradabile primiti.

Avem peste un deceniu de experienta in domeniu si lucram constant in a imbunatati procesele si experienta pe care le-o oferim clientilor, asa ca va veti bucura numai de calitate, promptitudine si profesionalism din partea noastra. Doar afacerilor serioase le sta bine impreuna, nu?
Mai mult, atunci cand alegeti pungi biodegradabile de la Pungescu le puteti personaliza cu ce imagine doriti. Singura conditie este sa aiba intre 1 si 4 culori. Fie ca vreti sa le adresati un mesaj de multumire clientilor, o urare de sarbatori sau pur si simplu sa avet pungi biodegradabile personalizate cu logo-ul afacerii pe el – noi executam. Si inca chiar la cel mai mic pret de pe piata!

Alege mereu calitatea. Alege sa respecti atat clientii, cat si mediul inconjurator. Alege pungile biodegradabile de la Pungescu!

Shopping Cart
Scroll to Top