Pungi BIO din amidon de porumb

 

Credem că a cumpăra lucruri ar trebui să fie o alegere conștientă și că modul în care consumați are un impact asupra planetei. De aceea, fabricăm toate produsele noastre din materiale naturale, inclusiv pungile BIO. Pungile din amidon de porumb organic sunt cea mai recentă inovație în materie de lux. Aceste pungi au fost folosite de secole pentru a împacheta amidonul de porumb organic, dar acum sunt folosite ca un accesoriu foarte necesar pentru garderoba dumneavoastră.

Luxul unei pungi BIO este ceva ce se simte în calitatea materialului, a manoperei și a designului. Pungile sunt realizate din amidon de porumb și granulă, ceea ce le conferă un aspect și o senzație unică. Sunt suficient de rezistente pentru a vă transporta toate lucrurile esențiale fără a se rupe sau rupe.

Când ne gândim la lux, ne gândim la frumusețe și confort. Dar există mai mult decât atât. Vrem să știm de unde provin produsele noastre și cum au fost fabricate. De aceea am ales să folosim facem totul natural pentru pungile noastre BIO. Pungile cu amidon de porumb sunt o modalitate frumoasă de a vă păstra hainele proaspete și curate. Acestea sunt fabricate din amidon de porumb, care este un material natural care absoarbe umezeala. Acest lucru înseamnă că, atunci când vă puneți hainele în pungă, acestea vor rămâne uscate și proaspete, chiar dacă au fost depozitate de ceva timp.

Pungile BIO, fabricate din amidon de porumb, sunt un cadou excelent pentru cei care au o conștiință ecologică.

Credem că meritați să puteți achiziționa produse de lux fără a contribui la problema poluării cu plastic. De aceea, suntem atât de încântați să vă oferim pungile noastre BIO, realizate din produse 100% naturale precum amidonul din porumb sau granulele. Spre deosebire de multe alte  alternative pe bază de hârtie sau carton reciclat, aceste pungi sunt suficient de rezistente pentru o utilizare pe termen lung și pot susține până la 20 de kilograme de alimente.

Pungile sunt fabricate din materiale naturale și confecționate cu mare atenție.

Deci sunt durabile, ecologice și bune pentru mediu. Dar asta nu e tot – sunt și elegante!

Lucrul grozav la pungile BIO este că nu sunt doar funcționale, ci și frumoase. Este greu să găsești o pungă care să facă ambele lucruri bine, dar pungile bio o fac fără efort. Puteți să vă transportați cumpărăturile acasă cu stil – și să știți că vă faceți partea dumneavoastră pentru a ajuta lumea să fie un loc mai bun.  Cât de mult îți iubești punga de prânz? O iei cu tine peste tot? O folosești pentru a-ți aduce acasă resturile de la serviciu sau de la școală? O umpli cu gustări și bunătăți pentru copiii tăi? Dacă da, avem un cadou pentru tine.

Pungile Bio sunt fabricate din produse naturale, ceea ce înseamnă că, folosind punga, nu numai că contribuiți la salvarea planetei, dar și la susținerea afacerilor locale și la protejarea mediului nostru înconjurător.

Punga Bio este modalitatea perfectă de a face și mai mult bine în lume, în timp ce obțineți cât mai mult din geanta dvs. de prânz!

Pungile BIO sunt un lux, dar sunt și ecologice și sunt fabricate din materiale reciclate. Ne-am făcut timp să ne asigurăm că pungile noastre sunt  ecologice, pentru că știm cât de important este să avem grijă de mediul înconjurător.  Credem că ar trebui să vă simțiți bine în legătură cu achizițiile dvs., așa că am creat o linie de produse de lux care sunt atât frumoase, cât și ecologice. Punga BIO este fabricată din produse naturale, ceea ce înseamnă că nu este doar o opțiune atractivă pentru casa dvs., ci este și bună pentru planetă.

Este important pentru noi să vă puteți bucura de timpul petrecut acasă în confort și stil, știind în același timp că ceea ce faceți este bun pentru mediu. De aceea, ne-am asigurat că toate produsele noastre sunt cât mai ecologice posibil; este doar un mod în plus de a vă face viața mai ușoară.

Când am înființat, am vrut să găsim o modalitate de a face produsele noastre cât mai durabile și ecologice posibil.

Știam că fabricarea pungilor folosind amidonul ar fi mai bună pentru planetă decât fabricarea lor din plastic, dar nu știam cum să facem acest lucru. Așa că am făcut ceea ce ar face orice antreprenor care se respectă: am apelat la internet.

Am descoperit că existau deja companii care făceau ceea ce voiam noi să facem, dar foloseau materiale mai scumpe, cum ar fi pielea și pânza. Am decis că putem face mai bine – și mai ieftin! – folosind doar natura și imprimând propriile modele pe el.

Pungile noastre sunt 100% reciclabile și fabricate din materiale 100% naturale, așa că vă puteți simți bine dacă le purtați cu dumneavoastră prin oraș sau dacă le oferiți cadou fără să vă faceți griji cu privire la impactul lor asupra mediului.

 

Shopping Cart
Scroll to Top