Ce inseamna pungi biodegradabile? Ce trebuie sa alegi!

De ce sa alegi pungi biodegradabile?

               Grija pentru mediu devine un subiect din ce in ce mai important pe zi ce trece. Numeroase schimbari au avut loc in natura. Planeta e afectata de obiceiurile oamenilor care nu iau in considerare protejarea mediului. Totusi, din fericire, incepem sa constientizam faptul ca avem nevoie de natura si ca trebuie sa o protejam. Pungile biodegradabile sunt o solutie perfecta pentru a oferi calitate protejand natura.

pungi               In anul 2019 Romania a devenit una dintre tarile care a interzis comercializarea pungilor de plastic cu o grosime mai mica de 50 de microni. Astfel am făcut un pas foarte important in protejarea mediului inconjurator. Totusi, atunci cand optezi pentru pungi de plastic pentru afacerea ta, la pretul acestora se adauga o ecotaxa. Ecotaxa afecteaza clientul, deoarece lumea abia descopera starea in care se afla planeta si ce trebuie facut pentru a o proteja.

Pungile biodegradabile de la Pungescu sunt facute din amidon de porumb si sunt chiar 100% biodegradbile! Ele nu afecteaza absolut deloc mediul inconjurator odata ce incepe procesul de descompunere. Totodata, iti ofera aceeasi calitate cu care esti obisnuit pentru afacerea ta. In plus, au certificat TUV, recunoscut la nivel european, deci poti fi sigur ca ceea ce cumperi sunt exact sacose biodegradabile!

Ce inseamna de fapt pungi biodegradabile?

               Prin definitie, un obiect biodegradabil este un obiect confectionat din produse nepericuloase care pot fi reciclate natural. Mai exact, asta inseamna ca pot fi prelucrate de catre organisme, precum bacterii, alge, ciuperci. Pungile noastre sunt 100% biodegradabile si nu sunt toxice pentru organismele vii. In plus, sunt chiar compostabile, deoarece sunt confectionate din amidon de porumb.

Pungile catalogate ca biodegradabile si compostabile respecta un „ciclu de viata” asemanator cu cel al organismelor vii. Ele „se nasc”, sunt folosite, iar apoi cand „mor”, adica atunci cand sunt aruncate, se descompun si se transforma in nutrienti pentru sol.

Totusi, atunci cand alegeti sa cumparati pungi biodegradabile pentru afacerea dumneavoastra este foarte important sa cereti acel certificat TUV. Fara acest certificat, materialele din care sunt produse pungile nu sunt unele biodegradabile.

biodegradabileOricine poate imprima orice model doreste pe o punga. Asa canu va lasati impresionati de un simplu logo pe care scrie „BIO”, pentru ca nu este de ajuns. Puteti ajunge sa cumparati pungi din plastic vandute sub semnul de biodegradabile, dar fara certificat. Asta va poate aduce amenzi usturatoare.

Ce tipuri de pungi poti achizitiona de la Pungescu?

               In primul rand, haide sa vorbim despre imprimeu. Poti achizitiona de la noi pungi 100% biodegradabile simple sau personalizate. Pungile personalizate pot avea logo-ul firmei tale, pentru a le oferi clientilor o imagine clara asupra afacerii tale. Pot fi imprimate si cu un mesaj sau cu diverse elemente grafice tematice de sarbatori. Cu totii stim ca cele mai multe persoane nu arunca pungile imediat dupa prima folosire, ci le pastreaza pentru a le mai folosi la nevoie. Atunci cand le personalizezi, persoanele se vor obisnui cu imaginea afacerii tale si o vor asocia automat cu o afacere pe care se pot baza, o afacere careia ii pasa de clienti.

Creezi o reclama pentru afacerea ta, indiferent de domeniul in care activezi, si protejezi si mediul. Cat de tare, nu?

Acum la detaliile mai tehnice. Pungescu comercializeaza pungi biodegradabile de tip maieu si de tip banana, adica cele mai folosite modele de pungi comerciale la scara larga. Pungile banana pot tine o greutate de pana la 5 kg si le producem doar la dimensiuni mici – 22×30 cm sau 25×35 cm. Acestea se pot personaliza cu maxim 4 culori, iar pretul pentru comanda minima variaza in functie de cate culori alegeti pentru pungile dumneavoastra. Pungile de tip maieu sunt mult mai rezistente, putand sa tina greutati de pana la 15 kg. Dimensiunile pungilor maieu biodegradabile sunt intre 23×35 cm si 40x60cm. Personalizarea se face la fel – maxim 4 culori, pretul comenzii minime fiind calculat in functie de cate culori alegeti. Am ales sa comercializam pungi de dimensiuni mai mici deoarece doar asa ne putem respecta promisiunea de a comercializa doar pungi 100% biodegradabile.

Pe langa pungi biodegradabile rezistente, de calitate si imprimate profesionist poti achizitiona de la noi sacose biodegradabile, saci menajeri si pungi din plastic reciclat. Stati fara grija, cele din urma respecta standardele – au 50 de microni sau mai mult.  Ce alte beneficii ai cand comanzi pungi personalizate de la Pungescu? Inainte de a onora comanda iti vom arata o simulare grafica gratuita, pentru a ne asigura ca iti livram exact ceea ce iti doresti. In plus, comanda ajunge la tine in 24 de ore prin curier, in Romania. Suntem super eficienti si super profesionisti!

 

Shopping Cart
Scroll to Top