Folie stretch manuala sau automata pentru securizarea produselor

Scurta istorie pentru folia stretch si caracteristicile ei

Folia stretch, cunoscută și sub numele de folie elastica, a fost inventată în anii 1960 de către societatea americană Dow Chemical Company. Aceasta a fost creată prin adăugarea unor polimeri termoplastici la folia standard, ceea ce a permis ca aceasta să se întindă și să se întoarcă la forma sa originală fără a fi deteriorată.

La început, folia stretch a fost utilizată în principal în industria alimentară pentru ambalarea produselor precum carnea și brânza. Ulterior, a început să fie utilizată pentru ambalarea produselor din diverse industrii, cum ar fi industria mobilierului, a construcțiilor și a produselor electronice si multe altele.

În decursul anilor, tehnologia pentru folie stretch a evoluat, ceea ce a permis creșterea performanțelor acesteia și a făcut-o mai durabilă, rezistentă la uzură și mai ușoară de utilizat. Astăzi, folia stretch este utilizată în aproape toate industriile și este considerată un material de ambalare versatil și eficient.

Folia stretch este un tip de folie elastomerică care este utilizată pentru a încărca și a transporta marfă, precum mobilier, electrocasnice sau alte bunuri voluminoase. Aceasta oferă o modalitate de a fixa si proteja marfa in timpul transportului, reducand riscul de deteriorare sau alte probleme.

Folie stretch poate fi achiziționată sub forma de rola ambalata in cutii de 10 bucati

Folia stretch este fabricată din material plastic elastomeric, care se întinde pentru a se potrivi în jurul obiectelor, oferind o strângere puternică și o protecție bună împotriva șocurilor și mișcării în timpul transportului. Ea poate fi aplicat manual sau cu ajutorul unui dispozitiv special, numit dispozitiv de întindere, care ajută la întinderea și fixarea corectă a foliei în jurul marfii.

Transportul paletilor cu ajutorul foliei stretch poate fi o modalitate eficientă de a fixa și proteja marfa in timpul transportului. Folia stretch se poate întinde peste paletii si bunurile din paleti, pentru a oferi o fixare puternică și o protecție împotriva mișcării sau a șocurilor în timpul transportului.

Pentru a transporta paleti cu ajutorul foliei stretch, este necesar să se întindă folia peste paleti, începând din centrul paletului și în jurul bunurilor din palet, pentru a se asigura o fixare puternică. Apoi, folia trebuie să fie strânsă cu ajutorul unui dispozitiv de întindere sau prin înfășurarea manuală.

Este important să se utilizeze o folie stretch de calitate, care să fie rezistentă la rupere și la întindere, pentru a se asigura o fixare puternică și o protecție adecvată în timpul transportului.

De asemenea, este important să se verifice dacă folia este potrivită pentru tipul de marfă transportată, precum si dacă respectă normele de transport in vigoare.

Folie strech personalizata la comanda cu grafica dorita de client

Folia strech pesonalizata este un mod sigur de securizare a produselor ambalate. Personalizarea unica ii ofera un sigiliu in timpul transportului care este imposibil de modificat.

Foliile personalizate pot fi utilizate pentru publicitate prin intermediul afișajelor sau al altor forme de expunere. Acestea pot fi personalizate cu logo-ul companiei, mesajul publicitar sau alte informații relevante și pot fi aplicate pe diverse suprafețe, cum ar fi vitrinele magazinelor, mașinile, clădirile sau chiar pe obiecte mobile, cum ar fi bicicletele sau skateboard-urile.

Foliile personalizate pot fi imprimate cu diverse tehnologii, cum ar fi tehnologia UV sau tehnologia digitală, care permit imprimarea de imagini cu rezoluție ridicată și culori vii. Acestea pot fi, de asemenea, fabricate din diferite materiale, cum ar fi PVC sau polietilenă, pentru a se potrivi cu diferitele tipuri de aplicatii.

Foliile personalizate sunt o modalitate eficientă de a atrage atenția și de a transmite un mesaj publicitar, fiind ușor de aplicat si îndepărtat, si rezistente la intemperii si la uzura.

 

Shopping Cart
Scroll to Top